А група А група Б група А група Б група А група Б група A група А група Б група Ц група Д група Е група - четвртфинале Ф група- четвртфинале Г група - разигравање 9-17 места Х група - разигравање 9-17 места четвртфинале четвртфинале четвртфинале разигравање за 9 место Разигравање за 9 место

А група


1. коло    

2 ОК СТЕРИЈА - БЕОГРАД
терен 7
2 - 0
(21:18, 21:10)
(42 : 28)
ЖОК Рума - Рума
04/01/2018 11:00
Ђачко игралиште
3 ОК СПАРТАК Љиг - Љиг
терен 7
2 - 1
(11:21, 21:13, 15:11)
(47 : 45)
ЖОК Клек МД 1 - Клек
04/01/2018 12:00
Ђачко игралиште
4 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
терен 7
0 - 2
(12:21, 8:21)
(20 : 42)
МЛАДОСТ - НОВИ САД
04/01/2018 13:00
Ђачко игралиште

2. коло    

5 ЖОК Рума - Рума
терен 7
0 - 2
(16:21, 15:21)
(31 : 42)
МЛАДОСТ - НОВИ САД
04/01/2018 15:00
Ђачко игралиште
6 ОК СТЕРИЈА - БЕОГРАД
терен 7
1 - 2
(21:18, 11:21, 10:15)
(42 : 54)
ОК СПАРТАК Љиг - Љиг
04/01/2018 14:00
Ђачко игралиште
7 ЖОК Клек МД 1 - Клек
терен 7
1 - 2
(21:16, 19:21, 15:17)
(55 : 54)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/01/2018 16:00
Ђачко игралиште

3. коло    

8 ОК СПАРТАК Љиг - Љиг
терен 7
2 - 0
(21:19, 21:12)
(42 : 31)
ЖОК Рума - Рума
04/01/2018 17:00
Ђачко игралиште
9 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
терен 7
0 - 2
(16:21, 19:21)
(35 : 42)
ОК СТЕРИЈА - БЕОГРАД
02/01/2018 18:00
Ђачко игралиште
10 МЛАДОСТ - НОВИ САД
терен 7
2 - 0
(21:17, 21:16)
(42 : 33)
ЖОК Клек МД 1 - Клек
04/01/2018 19:00
Ђачко игралиште

4. коло    

11 ЖОК Рума - Рума
терен 7
1 - 2
(25:23, 19:21, 10:15)
(54 : 59)
ЖОК Клек МД 1 - Клек
05/01/2018 11:00
Ђачко игралиште
12 ОК СТЕРИЈА - БЕОГРАД
терен 7
0 - 2
(19:21, 19:21)
(38 : 42)
МЛАДОСТ - НОВИ САД
05/01/2018 12:00
Ђачко игралиште
13 ОК СПАРТАК Љиг - Љиг
терен 7
2 - 0
(21:19, 21:13)
(42 : 32)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
05/01/2018 13:00
Ђачко игралиште

5. коло    

14 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
терен 7
2 - 0
(22:20, 21:16)
(43 : 36)
ЖОК Рума - Рума
05/01/2018 15:00
Ђачко игралиште
15 ЖОК Клек МД 1 - Клек
терен 7
2 - 0
(21:17, 21:16)
(42 : 33)
ОК СТЕРИЈА - БЕОГРАД
05/01/2018 14:00
Ђачко игралиште
16 МЛАДОСТ - НОВИ САД
терен 7
2 - 0
(21:14, 21:19)
(42 : 33)
ОК СПАРТАК Љиг - Љиг
05/01/2018 16:00
Ђачко игралиште

Б група


1. коло    

2 ОК АС БАТАЈНИЦА - Батајница
терен 8
2 - 0
(21:8, 21:12)
(42 : 20)
ОК ЗАСЛОН - Шабац
04/01/2018 11:00
Ђачко игралиште
3 СПАРТАК - Суботица
терен 8
2 - 0
(21:4, 21:13)
(42 : 17)
ЖОК Клек МД 2 - Клек
04/01/2018 12:00
Ђачко игралиште
4 БЛОК-АУТ - БЕОГРАД
терен 8
1 - 2
(19:21, 21:13, 7:15)
(47 : 49)
ЖОК Футог - Футог
04/01/2018 13:00
Ђачко игралиште

2. коло    

5 ОК ЗАСЛОН - Шабац
терен 8
1 - 2
(9:21, 21:15, 10:15)
(40 : 51)
ЖОК Футог - Футог
04/01/2018 15:00
Ђачко игралиште
6 ОК АС БАТАЈНИЦА - Батајница
терен 8
2 - 0
(21:7, 21:11)
(42 : 18)
СПАРТАК - Суботица
04/01/2018 14:00
Ђачко игралиште
7 ЖОК Клек МД 2 - Клек
терен 8
0 - 2
(20:22, 4:21)
(24 : 43)
БЛОК-АУТ - БЕОГРАД
04/01/2018 16:00
Ђачко игралиште

3. коло    

8 СПАРТАК - Суботица
терен 8
2 - 0
(21:15, 21:14)
(42 : 29)
ОК ЗАСЛОН - Шабац
04/01/2018 17:00
Ђачко игралиште
9 БЛОК-АУТ - БЕОГРАД
терен 8
0 - 2
(16:21, 13:21)
(29 : 42)
ОК АС БАТАЈНИЦА - Батајница
04/01/2018 18:00
Ђачко игралиште
10 ЖОК Футог - Футог
терен 8
2 - 0
(21:7, 21:16)
(42 : 23)
ЖОК Клек МД 2 - Клек
04/01/2018 19:00
Ђачко игралиште

4. коло    

11 ОК ЗАСЛОН - Шабац
терен 8
2 - 0
(21:8, 21:11)
(42 : 19)
ЖОК Клек МД 2 - Клек
05/01/2018 11:00
Ђачко игралиште
12 ОК АС БАТАЈНИЦА - Батајница
терен 8
2 - 1
(21:11, 19:21, 15:8)
(55 : 40)
ЖОК Футог - Футог
05/01/2018 12:00
Ђачко игралиште
13 СПАРТАК - Суботица
терен 8
2 - 0
(21:15, 21:15)
(42 : 30)
БЛОК-АУТ - БЕОГРАД
05/01/2018 13:00
Ђачко игралиште

5. коло    

14 БЛОК-АУТ - БЕОГРАД
терен 8
2 - 0
(21:15, 22:20)
(43 : 35)
ОК ЗАСЛОН - Шабац
05/01/2018 15:00
Ђачко игралиште
15 ЖОК Клек МД 2 - Клек
терен 8
0 - 2
(12:21, 10:21)
(22 : 42)
ОК АС БАТАЈНИЦА - Батајница
05/01/2018 14:00
Ђачко игралиште
16 ЖОК Футог - Футог
терен 8
0 - 2
(16:21, 14:21)
(30 : 42)
СПАРТАК - Суботица
05/01/2018 16:00
Ђачко игралиште