Зоран Гајић, прослављени одбојкашки тренер, избаран је данас за трећег председника Одбојкашког савеза Србије на изборној Скупштини ОСС одржаној у београдском хотелу „М“. Од 48 делегата, 26 је гласало за Гајића, 16 за Владимира Грбића, 4 делегата су била уздржана, а 2 делегата нису гласала.

Након обраћања Богдана Мамузића, председника УОКПЛ и члана Радног тела ОСС, у радно председништво Скупштине избарани су Горан Градински, председник УОСС, Радослав Милић, делегат Рашко – Расинског округа, и Миодраг Рајковић, делегат Јабланичког, Топличког и Пчињског округа. Оверачи записника су били Ана Аврамовић, делегат ОСБ, и Златко Петровић, делегат Мачванског и Колубарског округа, а чланови Верификационе комисије Јован Младеновић, делегат ОС Косова и Метохије, и Душан Кесер, делегат ОСБ.

ЗОРАН ГАЈИЋ – ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

ВЛАДИМИР ГРБИЋ – ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

ОБРАЋАЊЕ ЗОРАНА ГАЈИЋА ДЕЛЕГАТИМА ПО ЗАВРШЕТКУ ИЗБОРА

ОБРАЋАЊЕ ВЛАДИМИРА ГРБИЋА ДЕЛЕГАТИМА ПО ЗАВРШЕТКУ ИЗБОРА

ЗОРАН ГАЈИЋ – ПРВА ИЗЈАВА МЕДИЈИМА ПОСЛЕ ИЗБОРА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОСС

ИЗЈАВА ИВАНА МИЉКОВИЋА

По завршетку Скупштине одржана је прва седница Председништва и Извршног одбора ОСС. Зоран Гајић, председник ОСС, предложио је Ивана Кнежевића за генералног секретара ОСС, што је једногласно усвојено, а Ивана Миљковића за првог потпредседника ОСС.

Избор: www.ossrb.org

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 14 =