Одбојкашки савез Србије, у сарадњи са регионалним одбојкашким организацијама и удружењима организује “Турнир региона 2017.” у конкуренцији пионира. Одбојкаши рођени 2001. и млађи играће на четири полуфинална турнира. Први ће се одиграти сутра (субота, 27. мај) у Клеку, у дворани “Милош Грбић”, где ће играти три репрезентације Одбојкашког савеза Војводине.

Други турнир, на коме ће играти репрезентације Међуокружног одбојкашког савеза Краљева, Међуокружног одбојкашког савеза Крагујевца и Одбојкашког савеза Нишавског округа, одиграће се у четвртак, 1. јуна у дворани СЦ “Оканик” у Матарушкој Бањи.
Велико Градиште ће у петак, 2. јуна бити домаћин трећег полуфиналног турнира, који ће се одиграти у Хали спортова, а наступиће репрезентација Одбојкашког савеза Браничева и две репрезентације Одбојкашког савеза Београда.
На четвртом полуфиналном турниру играће репрезентација Окружног одбојкашког Савеза Златиборског округа и две репрезентације Окружног одбојкашког Савеза Ваљева. Турнир ће се одиграти у дворани “Бреза” у Горњем Милановцу, у среду, 31. маја.
Финале “Турнира региона 2017.”, на коме ће играти четири победника полуфиналних турнира, одиграће се у недељу, 4. јуна, а место ће накнадно бити одређено.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − fourteen =