15. јуна на Факултету за спорт и физичко васпитање у Новом Саду одржана је промоција књиге о Маји Огњеновић – Маја на мрежи.

Промоцији књиге у амфитеатру су поред студената, представника клубова и спортских радника присуствовали и проф.др Зоран Милошевић министар покрајинске владе за технолошки развој и образовање,

продекан за науку проф.др Борислав Обрадовић. проф.др Миленко Вуковић, проф.др Небојша Максимовић, доц. др Сунчица Почек, проф. др Вишња Ђорђевић као и представници Одбојкашког савеза Војводине.

О књизи су причали аутор књиге Јово Вуковић и рецезент књиге Зоран Шећеров. Књига о Маји Огњеновић је свеобухватна и описује њен живот од првог дана када је крочила на терен до дан данас.

Поред аутора и рецезента књиге причао је и јунак књиге Маја Огњеновић. Такође се обратила и доц. др Сунчица Почек која је део своје играчке каријере у Зрењанинском Поштару делила управо са Мајом Огњеновић.

Генерални секретар Одбојкашког савеза Војводине је испред ОСВ предао цвеће Маји Огњеновић и захвалио јој се за све што је урадила за Српску одбојку у протеклом периоду. Такође је позвао Мају да са

својим саиграчима посете Одбојкашки савез Војводине.

Све информације у вези књиге можете добити од аутора Јове Вуковића на тел. 063/752-777-1

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + three =