У Покрајинској влади одржана je свечаност, на којој је уручено највише покрајинско признање у области спорта „Вихор 2018“. Најбољим спортистима награду је уручио потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, заједно са покрајинским секретаром за спорт и омладину Владимиром Батезом. Стони тенис, кајак и одбојка су спортови у којима су овогодишњи добитници„Вихора“ остварили врхунске резултате.

На предлог Одбојкашког савеза Војводине покрајинска комисија утврдила је да признање за најбољу спортискињу у 2018. години иде у руке капитену државне одбојкашке репрезентације Србије Маји Огњеновић, док је награду за најуспешнији женски колектив добила екипа ОК „Визура“ из Руме, а за мушки колектив то признање је добила екипа ОК „Војводина НС Семе“.

Највише покрајинско признање у области спорта „Вихор“, које се састоји од статуе, плакете и новчане награде, додељује се најбољој спортисткињи и спортисти, најбољим спортским организацијама и у женској и у мушкој конкуренцији и најбољим спортистима и спортским организацијама са инвалидитетом, такође у све четири категорије.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × five =