У сали Факултета за спорт и физчко васпитање у Новом Саду, у организацији Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Војводине, обављено је тестирање кандидаткиња за женску пионирску репрезентацију Србије.

Тренинг и тестирање 32 одбојкашице из 9 клубова са територије региона Војводина обавили Жељко Шћепановић, први тренер пионирки Србије, Софија Шугић, друг тренер, и Биљана Михаиловић, спортски директор ОСС са посебним задужењима за женску пионирску, кадетску и јуниорску репрезентацију.

Најмлађе одбојкашице су поздравили Владимир Батез, прослављени репрезентативац и освајач златне медаље на ОИ 2000. у Сиднеју, покрајински секретар за спорт и омладину, Слободан Бошкан, прослављени репрезентативац и освајач златне медаље на ОИ 2000. у Сиднеју, спортски директор Војводине НС семе, Бранко Мајкић, директор такмичења ОСВ, и Неџад Османкач, председник Удружења тренера ОСВ.

Тестирању су присуствовали Бранислав Дорбродолски, генерални секретар ОСВ, и Слободан Галешев, дугогодишњи тренер млађих националних селекција.

Окупљање пионирки се организује са циљем да се стекне што бољи увид у могућности играчица рођених 2004, 2005 и 2006, као и одређивања ширег списка играчица за такмичења у овој години.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + 17 =