У склопу Финала Купа Војводине у Оџацима је одржан и тренерски семинар у организацији Одбојкашког савеза Војводине, Удружења одбојкашких тренера Србије и Удружења одбојкашких тренера Војводине. Велику помоћ у организацији тренерског семинара дао је Спортски савез Општине Оџаци којем се овим путем захваљујемо.

Присутне тренере поздравио је Петар Богуновић, председник Одбојкашког савеза Војводине и Јелена Игњатић, председница Спортског савеза Општине Оџаци.

Семинар је увеличало и присуство Покрајинског секретара за спорт и омладину господина Владимира Батеза који се овом приликом и обратио присутнима и поделио пригодне поклоне.

Као предавачи на семинару учестовавили су: Др Неџад Османкач, проф. др Горан Нешић, проф. др Марко Стојановић и проф. Драган Грујичић. Предавачи су имали теоријско и практично излагање.

Семинару је присуствовало 158 тренера са теритоирије АП Војводине који учествују у такмичењима Друге Републичке лиге „Север“, Првим и Другим Војвођанским лигама, као и у такмичењима млађих категорија на покрајинском нивоу.

За потребе овог семинара Одбојкашки савез Војводине је у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину поделио присутним тренерима по једну књигу „ODBOJKA – umeće coachinga“. Kњигу „ODBOJKA – umeće coachinga“ писало је шест аутора а међу њима и стручњаци са наших простора као што су проф. др Горан Нешић и др Неџад Османкач тако да је
Одбојкашки савез Војводине донео одлуку да буде издавач другог издања ове књиге и на тај начин допринесе развоју одбојкашког тренерског кадра на нашим просторима.

Поред књиге сви тренери су добили USB од Одбојкашког савеза Војводине са наснимљеним материјалом семинара као и CD поклон Удружења Одбојкашких тренера Србије.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + 4 =