У сали Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду одржан је тренинг и обављено тестирање кандидата за мушку пионирску репрезентацију Србије. Тестирано је 20 играча рођених 2005. године и млађих из 11 клубова са територије ОСВ: Војводине НС семе из Новог Сада, Срем Итона из Сремске Митровице, Кикинде, СК Волеја из Новог Сада, Партизана из Бача, Стражилова из Новог Сада, Баната из Вршца, Хајдука из Куле, Сомбора, Дунав Волеја из Новог Сада и Бечеја.

Најмлађе одбојкаше су поздравили Бранко Мајкић, генерални секретар ОСВ и др Неџад Османкач, председник Удружења одбојкашких тренера Војводине.

Тестирањем је руководио др Богдан Сретеновић, спортски директор ОСС, а помагали су му Страхиња Козић, први тренер пионира Србије, Бојан Михајловић, други тренер пионира Србије и др Љубан Мартиновић, лекар националних селекција ОСС.

Одбојкашки савез Србије ће, у сарадњи са регионалним одбојкашким организацијама, наставити са тренинзима и тестирањима кандидата за мушку пионирску репрезентацију Србије, са циљем да се стекне што бољи увид у могућности најмлађих одбојкаша, као и планирања акција у овој и наредној години.

Извор: ОСС

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + ten =