ПРЕДСЕДНИК ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић је заједно са делегацијом коју су чинили Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину и Зоран Гајић, председник Одбојкашког савеза Србије боравио за викенд на Косову и Метохији.

Повод посете било је обележавање 45 година од оснивања Одбојкашког клуба “Брезовица”.

У Косовској Митровици делегацију је дочекао Горан Ковач, председник Спортског савеза Косова и Метохије, а догађају су присуствовали и Синиша Лазић, потпредседник Спортског савеза Косова и Метохије, Иван Димитријевић, генерални секретар Спортског савеза Косова и Метохије, Славољуб Мандић, председник Спортског савеза Косовске Митровице, представници Одбојкашког савеза Косова и Метохије као и спортисти и руководства одбојкашких клубова “Косовска Митровица”, “Мокра Гора” из Зубиног Потока, “Звечан”, “Лепосавић”, “Грачаница” и “Липљан”.

Овом приликом уручена је донација Покрајинског секретаријата за спорт и омладину уз подршку Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Војводине, у виду такмичарских одбојкашких лопти. Присутне спортисте, представнике клубова и спортске раднике поздравили су Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину, Зоран Гајић, председник Одбојкашког савеза Србије и Петар Богуновић, председник Одбојкашког савеза Војводине.

У наставку посете Косову и Метохији делегација је посетила и општину Штрпце где их је дочекао градоначелник града Братислав Николић. Свечаној академији поводом обележавања 45 година од оснивања ОК “Брезовица”, којој је присуствовао и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић и бројни спортисти, руководство одбојкашких клубова са Косова и Метохије и многи гости.

Председник Одбојкашког савеза Војводине ову прилику искористио је како би позвао клубове са Косова и Метохије да узму учешће на 10. јубиларном Новогодишњем Фестивалу Одбојке у Новом Саду, а званичнике да присуствују церемонији обележавања 70 година од оснивања Одбојкашког савеза Војводине.

Поделите садржај ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − 8 =