ОСС – ИЗВРШНИ ОДБОР И ПРЕДСЕДНИШТВО

Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво  Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС, на електронској седници, одржаној у уторак, 28. априла, донели су одлуку да се прекидају и сматрају окончаним такмичења у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску 2019/2020. годину. Проглашавају се победници прва три ранга такмичења према затеченом стању. ТЕНТ из Обреновца у конкуренцији сениорки и Војводина НС семе из Новог Сада у конкуренцији сениора проглашавају се за прваке Србије, односно победнике Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2019/2020. Комплетан текст одлуке Извршног одбора и председништва ОСС можете прочитати кликом на ЛИНК (ДОКУМЕНТ У ПДФ ФОРМАТУ)!

Срем из Сремске Митровице у конкуренцији сениорки и Борац из Старчева у конкуренцији сениора проглашавају се победницима Банка Поштанска штедионица Прве лиге 2019/2020. и стичу право наступа у Суперлиги у сезони 2020/2021.

Инђија у конкуренцији сениорки и Борац из Параћина у конкуренцији сениора проглашавају се победницима Банка Поштанска штедионица Прве  Б лиге 2019/2020. и стичу право наступа у Првој лиги у сезони 2020/2021.

Првацима Друге лиге, у конкуренцији сениорки проглашени су Зајечар (група Исток), Гимназијалац из Краљева (Запад), Ас Батајница (Центар) и Панонија из Бачке Паланке (Север), а у конкуренцији сениора Топлички Витезови из Куршумлије (Исток), Буковица Путеви из Ивањице (Запад), Шумадија из Аранђеловца (Центар) и Бечеј (Север).

Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво  Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС, донели су одлуку о броју клубова за сезону 2020/2021. У Супелиги у обе конкуренције ће играти по 10 екипа, у Првој и Првој Б лиги у обе конкуренције по 12 екипа, у Другој лиги у обе конкуренције по 12 екипа.

Из Суперлиге у Прву лигу у сезони 2020/2021. прелазе Спартак из Суботице у конкуренцији одбојкашица и Јединство из Старе пазове у конкуренцији одбојкаша, из Прве у Прву Б лигу Динамо из Панчева у конкуренцији одбојкашица и Младеновац у кконкуренцији одбојкаша, док ће у Прву лигу из Прве Б лиге Нови Сад и Стерија из Београда у конкуренцији одбојкашица и Дубочица из Лесковца и Карађорђе из Тополе у конкуренцији одбојкаша.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − thirteen =