ОКУПЉАЊЕ ПЕРСПЕКТИВНИХ ПИОНИРА И ПИОНИРКИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Овим путем Вас обавештавамо да ће Одбојкашки савез Војводине 13.06.2020. године (субота) у Сремској Митровици организовати окупљање перспективне деце пионирског узраста (дечаци и девојчице), што ће уједно бити прво од низа планираних окупљања организованих од стране савеза.

Предвиђено је да се са перспективном децом на два терена одради тренинг који ће водити др Неџад Османкач, Милорад Кијац и Велибор Ивановић истакнути одбојкашки стручњаци.

Уједно вас обхавештавамо да ће тренинг имати и показни карактер као и да ће у склопу тренинга бити одрађено мерење и тестирање деце како би имали бољу слику о тренутном стању наших најбољих одбојкаша и одбојкашица са простора АП Војводине.

Број деце и тренера који ће присуствовати тренингу је ограничен ради поштовања мера која су прописана од стране Владе Републике Србије.

Клубови могу пријавити играче за које сматрају да задовољавају критеријуме поменутог окупљања на мејл Одбојкашког савеза Војводине osv@osv.rs  најкасније до среде 10.06.2020. године.

О тачној сатници и локацији окупљања бићете накнадно обавештени.

НАПОМЕНА: За време окупљања и реализације тренинга биће предузете све мере у складу са Законом и предвиђеним одредбама када су у питању јавна окупљања а која су тернутно на снази.

Поделите садржај ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + twelve =