ОСС – РЕДОВНА СКУПШТИНА

У новосадском хотелу Парк данас је одржана редовна Скупштина Одбојкашког савеза Србије. Седници је присуствовало 46 од 50 делегата. Седници Скупштине ОСС присуствовали су Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину, Огњен Цвјетићанин, већник за спорт и омладину Града Новог Сада, Драгољуб Збиљић, председник УО ОК Војводина НС семе, Марио Ђуран, помоћник министра за спорт у Министарству породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске и Милутин Поповић, председник Одбојкашког савеза Републике Српске.

ssr

Делегате Скупштине ОСС поздравили су Огњен Цвјетићанин, већник за спорт и омладину Града Новог Сада и Зоран Гајић, председник ОСС.

Пре почетка рада, делегати Скупштине ОСС су минутом ћутања одали последњу почаст свим члановима одбојкашке породице, који су преминули у периоду између седнице две Скупштине, од новембра 2020. до данас.

На седници Скупштине је усвојен извештај о раду ОСС, разматран је финансијски план за 2021, донета је одлука о допунама и изменама Статута ОСС, као и одлука о оснивању и спровођењу продаје спортске опреме и реквизита у специјализованим продавницама (интернет продаја и wеб схоп).

Зоран Гајић, председник ОСС, информисао је делегате о новим информацијама у вези са Националним одбојкашким центром.

Извршни одбор ОСС донео је одлуку о измени система такмичења за сезону 2022/2023. у којој ће Суперлига имати по 12 екипа, Прва лига по 12 екипа, а 4 групе Друге лиге ће имати од 8 до 12 екипа.

 

Изјава Зорана Гајића

 

 

oss5

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 4 =