Одбојкашки клуб Војводина данас је добио велику подршку у припреми мечева Лиге шампиона. Иако је сјајну сарадњу првак Србије и до сада имао са Одбојкашким савезом Војводине и Одбојкашким савезом Србије, данас је у клупским просторијама новосадског колектива то додатно учвршћено на састанку, којем су присуствовали потпредседник ОСС и председник ОСВ Петар Богуновић, председник ОК Војводина Драгољуб Збиљић, генерални директор Никола Салатић, спортски директор и шеф стручног штаба Слободан Бошкан и члан менаџмента Ђорђе Ђурић.

– Заиста смо лепо разговарали, дотакли много тема и најавили активности оба савеза и нашег клуба. Драго ми је што одбојка више није мирна вода, као што је била претходних година. Прича се о свему отворено, чује се мишљење свакога, разговара се о горућим питањима, од места селектора и конкурса за тренере млађих категорија, до Лиге шампиона, која је сада наша преокупација – истиче Збиљић и додаје: – Много нам значи подршка оба савеза, а која се тиче организације меча, медијске пажње, пратње и присуства осталих клубова. Дошло је време за Европу на великој сцени и треба сви да уживамо у добрим мечевима и пуним трибинама. Хвала савезу, пре свега Богуновићу, који је спреман да отвори све теме са нама. Донели смо пуно добрих закључака. Идемо даље у велике победе.

Потпредседник Одбојкашког савеза Србије и председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић изразио је задовољство што је присуствовао састанку, за који верује да ће донети бољитак на многим пољима.

– Сарадња је и до сада била заиста добра, бољитак очекујемо пре свега у акцијама које предстоје, а које ће подржати оба савеза. Знамо да је Војводина перјаница мушке одбојке и заслужује пажњу, посебна подршка клубу је потребна у Лиги шампиона. Желимо да се сви заједно ујединимо, да то протекне на највишем нивоу. Сигуран сам да ће оба савеза допринети томе да напунимо трибине. То је и добра прилика за младе одбојкаше и одбојкашице. Војводина је својим трајањем и успесима то заслужила – закључује Богуновић.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 9 =