Предлог перспективних и талентованих спортиста и усавршавање спортских стручњака од стране покрајинских гранских савеза

Поштовани/а,

У наставку реализације пројекта „Спортски таленти Војводине“ и у 2022. г. чији је циљ идентификација, праћење и финансијска подршка перспективним и талентованим спортистима на путу ка остваривању међународних врхунских резултата, као и финансијска подршка спортским стручњацима, неопходно је да нам најкасније до 07. фебруара 2022. године доставите следеће:

  1. Предлог спортиста за пројекат „Спортски таленти Војводине 2022. г.“, збирна листа на Обрасцу 1., спортисти рођени од 2002. до 2008. године),
  2. Најзначајнији спортски резултати на Обрасцу 2. (посебан образац за сваког спортисту),
  3. Извештај о процени реализације пројекта и анализу напретка перспективних спортиста који су били корисници стипендија у 2021. г., са наведеним резултатима у 2021. г. на Обрасцу 3. (само ако сте имали спортисте стипендисте у 2021.г.).
  4. Предлог спортских стручњака (тренера) за пројекат „Спортски таленти Војводине 2022. г.“ На обрасцу бр. 4. Спортски стручњаци морају бити рођени у периоду од 1977. до 1997. године.

Сва потребна документација која се налази у прилогу овог дописа доставља се непосредно или скенирано у електронској форми Спортском савезу Војводине на меjл office@ssv.rs.

Приликом предлагања спортиста, неопходно је да извршите рангирање ваших спортиста који се предлажу за стипендију. Максимналан број предлога по једној спортској грани може да буде 10 (укупно мушкарци и жене). За спортског стручњака може се предложити само један спортски стручњак по спортској грани.

            Покрајински грански савези који не доставе за спортисте сву потребну документацију или не доставе сву документацију у предвиђеном року, неће ући у систем валоризације и одређивање  спортиста који ће бити  укључени у пројекат „Спортски таленти Војводине – 2022. године“.

            Неопходно је да се грански спортски савези упознају са ПРАВИЛНИКОМ о ближим условима и критеријумима за стипендирање спортиста и усавршавање спортских стручњака. Наведени правилник се налази на следећој интернет адреси Покрајинског секретаријата за спорт и омладину: https://www.sio.vojvodina.gov.rs/index.php/en/dokumenti/zakonipravilnici

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + 7 =