Одбојкашки савез Војводине честита на успеху и жели пуно среће новим Суперлигашима са територије АП Војводине и то: ОК „Омладинац“ из Нових Бановаца, ОК „Јединство“ из Старе Пазове, ЖОК „Нови Сад“ из Новог Сада као и ОК „Нови Сад Манекс“ из Новог Сада.

Такође на успеху и пласману у Прву лигу Србије Одбојкашки савез Војводине упућује честитке и ОК „Војводина НС Семе 2“ из Новог Сада.

ОК „ОМЛАДИНАЦ“

Након завршеног првенства Прве лиге Србије ОК „Омладинац“ из Нових Бановаца пласирао се као победник и стекао право учешћа у Суперлиги Србије за такмичарску 2022/2023. годину.

ЧЕСТИТАМО!!!

ОК „ЈЕДИНСТВО“

Након завршеног првенства Прве лиге Србије ОК „Јединство“ из Старе Пазове пласирао се као победник и стекао право учешћа у Суперлиги Србије за такмичарску 2022/2023. годину.

ЧЕСТИТАМО!!!

ЖОК „НОВИ САД“

Након завршеног првенства Прве лиге Србије ЖОК „Нови Сад“ из Новог Сада као другопласирана екипа на табели пласирао се и стекао право учешћа у Суперлиги Србије за такмичарску 2022/2023. годину.

ЧЕСТИТАМО!!!

ОК „НОВИ САД МАНЕКС“

Након завршеног првенства Прве лиге Србије ОК „Нови Сад Манекс“ из Новог Сада као трећепласирана екипа на табели пласирао се и стекао право учешћа у Суперлиги Србије за такмичарску 2022/2023. годину.

ЧЕСТИТАМО!!!

ОК „ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2“

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =