Признање „Јован Микић Спартак“, којим се награђују најбољи спортисти и спортске организације у Војводини, уручено је овогодишњим добитницима на свечаности у Културној станици „Еђшег“ у Новом Саду.

У категорији спортске организације награда је припала Одбојкашком савезу Војводине, а награду је у име савеза примио генерални секретар Одбојкашког савеза Војводине Бранко Мајкић. 

Награду за најбољу спортску организацију Одбојкашком савезу Војводине уручио је министар спорта у Влади Републике Србије господин Зоран Гајић.

Description

Генерални секретар се захвалио на указаној части  што може у име Одбојкашког савеза Војводине да прими ово највеће признање из области спорта које се додељује на територији АП Војводине.

Истакао је да је част примити ово призњање за рад који остварује Одбојкашки савез Војводине сада, као и у име оних који су деценијама уназад градили одбојку као спорт на овим просторима и трасирали пут за нове генерације.

Признање је посвећено и многобројним спортистима и спортским стручњацима из наше покрајине који су бележећи врхунске резултате са националним селекцијама дали велик допринос развоју одбојке у Војводини.

Такође генерални секеретар је у свом говору истако и резултате које остварују клубови са територије АП Војводине, као и активности које спроводи и које ће у будућности спроводити Одбојкашки савез Војводине.

Награде су поред министра спорта у Влади Републике Србије господина Зорана Гајића уручили и покрајински секретар за спорт и омладину господин Дане Баста, председница Спортског савеза Војводине госпођа Јасмина Јурас и председник Спортског савеза Србије господин Давор Штефанек.

Церемонији доделе најпрестижнијег признања из области спорта на територији АП Војводине „Јован Микић Спартак“ присуствовао је и генерални секретар Одбојкашког савеза Србије господин Иван Кнежевић, као и директор такмичења Одбојкашког савеза Србије господин Данило Мрђа.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + twelve =