Одбојкашки клуб “Апатин” и ове године ће бити организатор Међународног Стреет Volley турнира у Апатину, уз присуство и подршку фестивала за децу “Трофеј Одбојкица”. Овај празник одбојке биће одржан у центру Апатина, у улици Српских владара и на Тргу Николе Тесле, у суботу, 1. јуна, а почетак манифестације је заказан за 10 сати.

 

Организатори из ОК Апатин наводе да ће учешће узети дечаци и девојчице, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015. годиште и млађи.

Традиционални Међународни Стреет Volley турнир сваке године у Апатину угости преко 1.500 такмичара, а претходне три године на турниру је било више од 400 екипа, са око 2.500 учесника.

Apatin1

Турнир ће се одржати на 35 терена за мини одбојку, а деца ће и паузама између мечева моћи да се фотографишу са трофејом које су наше најбоље одбојкашице освојиле на Светском првенству 2022. године, они највештији ће освојити дресове репрезентације Србије у оквиру “Одбојкица изазова”, а ту ће бити и “Одбојкица продавница” за све који желе да са ове манифестације понесу неки одбојкашки сувенир.

За прве три екипе у свим категоријама и на свим теренима обезбеђене су медаље, пехари, као и појединачне награде.

Apatin2

Матија Милановић, играч Војводине, промотер је Стрет Volley турнира Апатин 2024.

Стреет volley турнир у Апатину представља међународни улични турнир у мини одбојци, који има за циљ да допринесе развоју одбојке, стварању услова за активније учешће младих у спорту, као и укључивању младе популације у спортске активности у слободно време, кроз афирмацију спортског и такмичарског духа.

Помоћ и подршку при реализацији турнира дали су Покрајински секретаријат за спорт и омладину, Одбојкашки савези Србије и Војводине, Спортски савез општине Апатин и  Цветеx спортска опрема Београд.

Поделите садржај ...

By osv2016

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 − 4 =