СОМБОР- Сениори

1. коло ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац
Тришић Страхиња - Дубљевић Милица Д: Антонић Синиша
СОМБОР, Сомбор 14/10/2018 08:00
Равни Тополовац, ОШ Алекса Шантић
1 - 3
(20/25, 23/25, 25/21, 20/25)
(88:96)
2. коло СОМБОР, Сомбор
Стојановић Никола - Ивић Бојана Д: Поповић Милош
ВРБАС, Врбас 20/10/2018 07:00
Сомбор, СХ Мостонга
3 - 0
(25/22, 25/13, 25/22)
(75:57)
3. коло КУЛПИН, Кулпин
Анђелковић Војислав - Дубљевић Милица Д/К: Шибул Милорад
СОМБОР, Сомбор 25/10/2018 07:00
Кулпин, ОШ Јан Амос Коменски
3 - 0
(25/17, 27/25, 25/21)
(77:63)
4. коло СОМБОР, Сомбор
Ивић Бојана - Николић Милан Д: Поповић Милош
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад 03/11/2018 07:00
Сомбор, СХ Мостонга
0 - 3
(17/25, 15/25, 22/25)
(54:75)
5. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин
Дивијачки Маријана - Танасковић Стеван Д/К: Јањевић Дејан
СОМБОР, Сомбор 10/11/2018 08:00
Зрењанин, СХ Медисон
3 - 0
(25/16, 25/12, 25/8)
(75:36)
6. коло СОМБОР, Сомбор
Вранић Милка - Пејовић Бојан Д: Шомоши Шандор
ПАРТИЗАН, Бач 18/11/2018 06:00
Сомбор, СХ Мостонга
1 - 3
(25/23, 17/25, 11/25, 17/25)
(70:98)
7. коло БЕЧЕЈ, Бечеј
Пејовић Бојан - Дивијачки Маријана К/Д: Ћурић Благоје
СОМБОР, Сомбор 28/11/2018 08:15
Бечеј, СХ Ђорђе Предин-Баџа
3 - 0
(25/21, 25/16, 25/22)
(75:59)
8. коло СОМБОР, Сомбор
Ђурђевић Никола - Лазаревић Марија Д: Поповић Милош
МЛАДОСТ, Турија 01/12/2018 07:00
Сомбор, СХ Мостонга
1 - 3
(20/25, 28/26, 31/33, 18/25)
(97:109)
9. коло ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад
Дубљевић Милица - Субашић Мирко Д: Поповић Милош
СОМБОР, Сомбор 08/12/2018 06:00
Сомбор, ХС Соколски дом
3 - 0
(25/21, 25/17, 25/9)
(75:47)
10. коло СОМБОР, Сомбор
Стојановић Никола - Николић Милан Д: Поповић Милош
ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац 10/02/2019 06:00
Сомбор, СХ Мостонга
3 - 0
(25/16, 25/21, 25/21)
(75:58)
11. коло ВРБАС, Врбас
Дивијачки Маријана - Дивијачки Милан Д/К: Ђуричин Александар
СОМБОР, Сомбор 16/02/2019 07:00
Врбас, СХ ЦФК
1 - 3
(22/25, 25/22, 18/25, 21/25)
(86:97)
12. коло СОМБОР, Сомбор
Ивић Бојана - Стојановић Никола Д: Поповић Милош
КУЛПИН, Кулпин 24/02/2019 07:30
Сомбор, СХ Мостонга
0 - 3
(15/25, 25/27, 13/25)
(53:77)
13. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад
Марковић Марија - Вранић Милка Д/К: Витасовић Гордана
СОМБОР, Сомбор 03/03/2019 08:00
Нови Сад, СПЦ Војводина
3 - 0
(25/9, 25/10, 25/13)
(75:32)
14. коло СОМБОР, Сомбор
Николић Милан - Ивић Бојан Д: Антонић Синиша
ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 10/03/2019 05:30
Сомбор, СХ Мостонга
3 - 1
(25/15, 22/25, 25/20, 25/22)
(97:82)
15. коло ПАРТИЗАН, Бач
Јовановић Весна - Марковић Марија Д: Хардомеља Владимир
СОМБОР, Сомбор 16/03/2019 08:00
Бач, СХ Тврђава
3 - 2
(25/17, 20/25, 12/25, 25/20, 15/7)
(97:94)
16. коло СОМБОР, Сомбор
Пејовић Бојан - Ђурић Никола Д: Поповић Милош
БЕЧЕЈ, Бечеј 22/03/2019 07:45
Сомбор, СХ Мостонга
3 - 1
(25/19, 25/17, 23/25, 25/20)
(98:81)
17. коло МЛАДОСТ, Турија
Вранић Милка - Тришић Страхиња Д: Шомоши Шандор
СОМБОР, Сомбор 30/03/2019 07:00
Турија, СХ Турија
2 - 3
(25/23, 25/20, 27/29, 21/25, 8/15)
(106:112)
18. коло СОМБОР, Сомбор
Вранић Милка - Пејовић Бојан Д: Поповић Милош
ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/04/2019 08:45
Сомбор, СХ Соколски дом
0 - 3
(12/25, 21/25, 18/25)
(51:75)