ГОКС ИН- Прва Војвођанска лига "СЕВЕР" - сениорке

1. коло ГОКС ИН, Сомбор Слободан , 28/09/2021 11:27
  -  
2. коло ГОКС ИН, Сомбор
Бојат А.-Андријашевић Ј.
ВРБАС, Врбас 24/10/2020 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(11/25, 20/25, 8/25)
(39:75)
3. коло АПАТИН, Апатин
Лаличић А.-Ђурић Н.
ГОКС ИН, Сомбор 31/10/2020 04:30
Апатин, ОШ Жарко Зрењанин
3 - 0
(25/20, 25/17, 25/17)
(75:54)
4. коло ГОКС ИН, Сомбор
Андријашевић Ј.-Бојат А.
ЦВС elbraco technoland, Сомбор 07/11/2020 12:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(10/25, 16/25, 10/25)
(36:75)
5. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица
Хорн С.-Маленица В.
ГОКС ИН, Сомбор 14/11/2020 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
3 - 0
(25/13, 25/21, 25/19)
(75:53)
6. коло ГОКС ИН, Сомбор
Лаличић А.-Бојат А.
СПАРТАК 2, Суботица 21/11/2020 04:30
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(14/25, 7/25, 13/25)
(34:75)
7. коло СУБОТИЦА, Суботица
Андрић В.-Пинтер О.
ГОКС ИН, Сомбор 31/01/2021 11:00
Суботица, ОШ Мајшански пут
3 - 2
(25/14, 22/25, 25/17, 16/25, 15/8)
(103:89)
8. коло Слободан , ГОКС ИН, Сомбор 28/09/2021 11:27
  -  
9. коло ВРБАС, Врбас
Маленица В.-Станишић К.
ГОКС ИН, Сомбор 13/02/2021 01:15
Врбас, ТШ 4.Јул
3 - 0
(25/13, 25/19, 25/10)
(75:42)
10. коло ГОКС ИН, Сомбор
Бојат А.-Лаличић А.
АПАТИН, Апатин 21/02/2021 04:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(12/25, 10/25, 16/25)
(38:75)
11. коло ЦВС elbraco technoland, Сомбор
Бојат А.-Влаховић Ј.
ГОКС ИН, Сомбор 28/02/2021 03:00
Сомбор, ХС Мостонга
3 - 0
(25/21, 25/16, 25/22)
(75:59)
12. коло ГОКС ИН, Сомбор
Андрић В.-Пинтер Д.
ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 06/03/2021 01:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
2 - 3
(25/18, 11/25, 26/24, 17/25, 7/15)
(86:107)
13. коло СПАРТАК 2, Суботица
Андрић В.-Пинтер О.
ГОКС ИН, Сомбор 13/03/2021 12:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
3 - 0
(25/20, 25/7, 25/13)
(75:40)
14. коло ГОКС ИН, Сомбор
Бојат А.-Лаличић А.
СУБОТИЦА, Суботица 20/03/2021 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(14/25, 11/25, 12/25)
(37:75)