ГАЛЕБ- ПИОНИРИ

1. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(15/21, 11/21)
(26:42)
2. коло Слободан , ГАЛЕБ, Бар 26/07/2021 12:24
  -  
3. коло ГАЛЕБ, Бар СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/10, 21/11)
(42:21)
4. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(2/21, 11/21)
(13:42)
5. коло ГАЛЕБ, Бар КУЛПИН, Кулпин 05/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/7, 21/8)
(42:15)
6. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ГАЛЕБ, Бар 05/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(19/21, 19/21)
(38:42)
7. коло ГАЛЕБ, Бар ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 05/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/13, 21/14)
(42:27)