ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2- ПИОНИРИ

1. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/6, 21/7)
(42:13)
2. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(7/21, 8/21)
(15:42)
3. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/15, 21/9)
(42:24)
4. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(2/21, 11/21)
(13:42)
5. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/1, 21/1)
(42:2)
6. коло Слободан , ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 26/07/2021 01:12
  -  
7. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад КУЛПИН, Кулпин 05/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 4
1 - 2
(18/21, 21/19, 4/15)
(43:55)