ЦРЊАНСКИ- ПИОНИРКЕ 2006 - Група А

1. коло БЛОК-АУТ 1, Београд ЦРЊАНСКИ, Београд 27/12/2019 10:00
СПЕНС, Терен 1
1 - 2
(7/21, 21/19, 10/15)
(38:55)
2. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ОЛИМПИК, Загреб 27/12/2019 02:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 1
(19/21, 21/19, 15/12)
(55:52)
3. коло ВИЗУРА, Београд ЦРЊАНСКИ, Београд 27/12/2019 05:00
СПЕНС, Терен 1
2 - 0
(21/14, 21/10)
(42:24)
4. коло ЦРЊАНСКИ, Београд СЛОБОДАН
5. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ЖОК Футог, Футог 28/12/2019 09:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(18/21, 17/21)
(35:42)
6. коло Летњиковац Volley, Шабац ЦРЊАНСКИ, Београд 28/12/2019 12:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(12/21, 14/21)
(26:42)
7. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 28/12/2019 02:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/18, 21/15)
(42:33)