ЦРЊАНСКИ- ПИОНИРИ

1. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/6, 21/7)
(42:13)
2. коло КУЛПИН, Кулпин ЦРЊАНСКИ, Београд 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(7/21, 5/21)
(12:42)
3. коло ЦРЊАНСКИ, Београд Слободан , 26/07/2021 02:05
  -  
4. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/14, 21/14)
(42:28)
5. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ЦРЊАНСКИ, Београд 05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(14/21, 10/21)
(24:42)
6. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ГАЛЕБ, Бар 05/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(19/21, 19/21)
(38:42)
7. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ЦРЊАНСКИ, Београд 05/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(16/21, 18/21)
(34:42)