КОЗАРА- ПИОНИРКЕ - А група

1. коло КОЗАРА, Градишка ЦРЊАНСКИ 2, Београд 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(17/21, 20/22)
(37:43)
2. коло РУМА, Рума КОЗАРА, Градишка 04/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 0
(21/11, 21/14)
(42:25)
3. коло КОЗАРА, Градишка Слободан , 26/07/2021 01:59
  -  
4. коло КОЗАРА, Градишка ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 05/06/2021 01:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(18/21, 13/21)
(31:42)
5. коло ВИЗУРА, Београд КОЗАРА, Градишка 05/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/18, 21/19)
(42:37)