ТЕНТ- ПИОНИРКЕ - Д група

1. коло БЛОК-АУТ 2, Београд ТЕНТ, Обреновац 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(11/21, 14/21)
(25:42)
2. коло Слободан , ТЕНТ, Обреновац 26/07/2021 12:11
  -  
3. коло ТЕНТ, Обреновац ФУТОГ 1, Футог 04/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 1
(13/21, 21/16, 15/13)
(49:50)
4. коло СТЕРИЈА, Београд ТЕНТ, Обреновац 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 5
1 - 2
(21/16, 20/22, 9/15)
(50:53)
5. коло ТЕНТ, Обреновац НОВИ САД, Нови Сад 05/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/18, 21/8)
(42:26)