СТЕРИЈА- КАДЕТКИЊЕ - Ц група

1. коло КОЗАРА, Градишка СТЕРИЈА, Београд 04/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(10/21, 17/21)
(27:42)
2. коло СТЕРИЈА, Београд НОВИ САД, Нови Сад 04/06/2021 04:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 1
(13/21, 21/10, 15/10)
(49:41)
3. коло СПАС, Београд СТЕРИЈА, Београд 04/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(16/21, 15/21)
(31:42)
4. коло Слободан , СТЕРИЈА, Београд 26/07/2021 02:00
  -  
5. коло СТЕРИЈА, Београд ПАРТИЗАН , Београд 05/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
2 - 1
(21/18, 11/21, 15/10)
(47:49)