СТЕРИЈА- ПИОНИРКЕ - Д група

1. коло СТЕРИЈА, Београд Слободан , 26/07/2021 02:39
  -  
2. коло СТЕРИЈА, Београд НОВИ САД, Нови Сад 04/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 1
(21/8, 10/21, 15/13)
(46:42)
3. коло БЛОК-АУТ 2, Београд СТЕРИЈА, Београд 04/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(14/21, 14/21)
(28:42)
4. коло СТЕРИЈА, Београд ТЕНТ, Обреновац 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 5
1 - 2
(21/16, 20/22, 9/15)
(50:53)
5. коло ФУТОГ 1, Футог СТЕРИЈА, Београд 05/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(18/21, 20/22)
(38:43)