ШТРАНД ВОЛЕЈ- ПИОНИРКЕ - Б група

1. коло СТАР, Нови Сад ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(13/21, 8/21)
(21:42)
2. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад БЛОК-АУТ 1, Београд 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/7, 21/16)
(42:23)
3. коло ФУТОГ 2, Футог ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(17/21, 9/21)
(26:42)
4. коло Слободан , ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 26/07/2021 12:56
  -  
5. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад ЗАСЛОН, Шабац 05/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/12, 21/14)
(42:26)