1. коло ВРБАС, Врбас
Бојат А.-Божичић Д.
СУБОТИЦА, Суботица 17/10/2020 01:00
Врбас, ТШ 4.Јул
3 - 0
(25/15, 25/17, 25/17)
(75:49)
2. коло СУБОТИЦА, Суботица
Жарковић Н.-Лаличић А.
АПАТИН, Апатин 24/10/2020 04:00
Апатин, ОШ Жарко Зрењанин
0 - 3
(13/25, 20/25, 23/25)
(56:75)
3. коло ЦВС elbraco technoland, Сомбор
Хорн С.-Маленица В.
СУБОТИЦА, Суботица 01/11/2020 07:30
Сомбор, ХС Мостонга
3 - 0
(25/19, 25/22, 25/14)
(75:55)
4. коло СУБОТИЦА, Суботица
Обреновић С.-Пинтер О.
ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 09/11/2020 06:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
3 - 1
(25/20, 25/21, 21/25, 25/22)
(96:88)
5. коло СПАРТАК 2, Суботица
Поповић В.-Пинтер О.
СУБОТИЦА, Суботица 15/11/2020 11:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
3 - 2
(22/25, 25/19, 20/25, 25/15, 15/9)
(107:93)
6. коло Слободан , СУБОТИЦА, Суботица 26/07/2021 02:28
  -  
7. коло СУБОТИЦА, Суботица
Андрић В.-Пинтер О.
ГОКС ИН, Сомбор 31/01/2021 11:00
Суботица, ОШ Мајшански пут
3 - 2
(25/14, 22/25, 25/17, 16/25, 15/8)
(103:89)
8. коло СУБОТИЦА, Суботица
Поповић В.-Пинтер О.
ВРБАС, Врбас 07/02/2021 11:00
Суботица, ОШ Мајшански пут
0 - 3
(17/25, 11/25, 19/25)
(47:75)
9. коло АПАТИН, Апатин
Обреновић С.-Пинтер О.
СУБОТИЦА, Суботица 14/02/2021 11:15
Суботица, ОШ Мајшански пут
3 - 1
(22/25, 25/17, 25/10, 25/19)
(97:71)
10. коло СУБОТИЦА, Суботица
Обреновић С.-Пинтер О.
ЦВС elbraco technoland, Сомбор 21/02/2021 11:00
Суботица, ОШ Мајшански пут
0 - 3
(19/25, 12/25, 16/25)
(47:75)
11. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица
Обреновић С.-Андрић В.
СУБОТИЦА, Суботица 01/03/2021 06:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
1 - 3
(25/17, 12/25, 19/25, 18/25)
(74:92)
12. коло СУБОТИЦА, Суботица
Пинтер Д.-Андрић В.
СПАРТАК 2, Суботица 07/03/2021 11:00
Суботица, ОШ Мајшански пут
1 - 3
(25/20, 19/25, 19/25, 8/25)
(71:95)
13. коло СУБОТИЦА, Суботица Слободан , 26/07/2021 02:28
  -  
14. коло ГОКС ИН, Сомбор
Бојат А.-Лаличић А.
СУБОТИЦА, Суботица 20/03/2021 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
0 - 3
(14/25, 11/25, 12/25)
(37:75)