1. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица ГОКС ИН, Сомбор 17/05/2021 01:17
3 - 0
(27/25, 25/13, 25/12)
(77:50)
2. коло Слободан , ГОКС ИН, Сомбор 17/05/2021 01:17
  -  
3. коло ГОКС ИН, Сомбор
Ђурић Т.-Бојат А.
СУБОТИЦА, Суботица 10/04/2021 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
1 - 3
(25/22, 23/25, 15/25, 20/25)
(83:97)
4. коло ГОКС ИН, Сомбор
Ђурић Т.-Бојат А.
ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 18/04/2021 04:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
1 - 3
(28/26, 12/25, 13/25, 21/25)
(74:101)
5. коло ГОКС ИН, Сомбор Слободан , 17/05/2021 01:17
  -  
6. коло СУБОТИЦА, Суботица
Обреновић С.-Марцикић М.
ГОКС ИН, Сомбор 21/04/2021 09:15
Суботица, ОШ Жарко Зрењанин
3 - 1
(22/25, 25/16, 25/12, 25/13)
(97:66)