1. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица ГОКС ИН, Сомбор 17/05/2021 01:42
3 - 0
(27/25, 25/13, 25/12)
(77:50)
2. коло СУБОТИЦА, Суботица
Обреновић С.-Пинтер О.
ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 05/04/2021 06:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
3 - 1
(19/25, 25/17, 25/20, 25/23)
(94:85)
3. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица Слободан , 17/05/2021 01:42
  -  
4. коло ГОКС ИН, Сомбор
Ђурић Т.-Бојат А.
ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 18/04/2021 04:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
1 - 3
(28/26, 12/25, 13/25, 21/25)
(74:101)
5. коло ВИН ВОЛЕЈ, Суботица
Андрић В.-Обреновић С.
СУБОТИЦА, Суботица 26/04/2021 06:00
Суботица, ТШ Иван Сарић
1 - 3
(26/24, 26/28, 23/25, 21/25)
(96:102)
6. коло Слободан , ВИН ВОЛЕЈ, Суботица 17/05/2021 01:42
  -