1. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/9, 21/10)
(42:19)
2. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад 04/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(10/21, 16/21)
(26:42)
3. коло ГАЛЕБ, Бар СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/10, 21/11)
(42:21)
4. коло Слободан , СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 17/06/2021 02:33
  -  
5. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/1, 21/1)
(42:2)
6. коло КУЛПИН, Кулпин СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 05/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(9/21, 13/21)
(22:42)
7. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ЦРЊАНСКИ, Београд 05/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(16/21, 18/21)
(34:42)