1. коло LUCKY STAR, Београд СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
2 - 0
(21/10, 21/19)
(42:29)
2. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци СПАРТАК Љиг, Љиг 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
2 - 0
(21/14, 21/7)
(42:21)
3. коло НОВИ САД, Нови Сад СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
2 - 0
(21/19, 21/12)
(42:31)
4. коло ВРБАС, Врбас СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
0 - 2
(10/21, 14/21)
(24:42)
5. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 2
1 - 2
(16/21, 22/20, 5/15)
(43:56)