1. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(24/22, 21/19)
(45:41)
2. коло ГАЛЕБ, Бар ЦРЊАНСКИ, Београд 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/13, 21/11)
(42:24)
3. коло КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 2
0 - 2
(14/21, 17/21)
(31:42)
4. коло ГАЛЕБ, Бар ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/10, 22/20)
(43:30)
5. коло СПАС, Београд ГАЛЕБ, Бар 05/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 2
0 - 2
(14/21, 7/21)
(21:42)