1. коло ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац МЛАДОСТ, НОВИ САД 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(14/21, 17/21)
(31:42)
2. коло СРЕМ, Сремска Митровица ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац 04/06/2021 03:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/19, 21/14)
(42:33)
3. коло ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац Слободан , 17/06/2021 02:28
  -  
4. коло ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац ЦРЊАНСКИ 1, Београд 05/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(16/21, 6/21)
(22:42)
5. коло ПАНОНИЈА, Бачка Паланка ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац 05/06/2021 02:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 1
(21/18, 15/21, 15/13)
(51:52)