1. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(15/21, 11/21)
(26:42)
2. коло СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад 04/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(10/21, 16/21)
(26:42)
3. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/15, 21/9)
(42:24)
4. коло КУЛПИН, Кулпин ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(0/21, 0/21)
(0:42)
5. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад ЦРЊАНСКИ, Београд 05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(14/21, 10/21)
(24:42)
6. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад 05/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/11, 21/16)
(42:27)
7. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад Слободан , 17/06/2021 02:02
  -