1. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин ВИЗУРА, Београд 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(18/21, 11/21)
(29:42)
2. коло Слободан , ВИЗУРА, Београд 17/06/2021 01:52
  -  
3. коло ВИЗУРА, Београд ЦРЊАНСКИ 2, Београд 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 0
(21/9, 21/15)
(42:24)
4. коло РУМА, Рума ВИЗУРА, Београд 05/06/2021 02:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(7/21, 22/24)
(29:45)
5. коло ВИЗУРА, Београд КОЗАРА, Градишка 05/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/18, 21/19)
(42:37)