1. коло БЛОК-АУТ 1, Београд ФУТОГ 2, Футог 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/16, 21/14)
(42:30)
2. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад БЛОК-АУТ 1, Београд 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/7, 21/16)
(42:23)
3. коло БЛОК-АУТ 1, Београд ЗАСЛОН, Шабац 04/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 1
(6/21, 21/17, 15/12)
(42:50)
4. коло СТАР, Нови Сад БЛОК-АУТ 1, Београд 05/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(14/21, 9/21)
(23:42)
5. коло БЛОК-АУТ 1, Београд Слободан , 17/06/2021 02:02
  -