1. коло ЦРЊАНСКИ 1, Београд ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 1
(14/21, 21/8, 15/13)
(50:42)
2. коло МЛАДОСТ, НОВИ САД ЦРЊАНСКИ 1, Београд 04/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/14, 21/13)
(42:27)
3. коло ЦРЊАНСКИ 1, Београд СРЕМ, Сремска Митровица 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(10/21, 19/21)
(29:42)
4. коло ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац ЦРЊАНСКИ 1, Београд 05/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(16/21, 6/21)
(22:42)
5. коло ЦРЊАНСКИ 1, Београд Слободан , 17/06/2021 02:19
  -