1. коло КОЗАРА, Градишка ЦРЊАНСКИ 2, Београд 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(17/21, 20/22)
(37:43)
2. коло ЦРЊАНСКИ 2, Београд ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 1
(18/21, 21/13, 15/13)
(54:47)
3. коло ВИЗУРА, Београд ЦРЊАНСКИ 2, Београд 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 0
(21/9, 21/15)
(42:24)
4. коло Слободан , ЦРЊАНСКИ 2, Београд 17/06/2021 02:29
  -  
5. коло ЦРЊАНСКИ 2, Београд РУМА, Рума 05/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(20/22, 10/21)
(30:43)