1. коло КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/16, 21/11)
(42:27)
2. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/14, 21/17)
(42:31)
3. коло КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 2
0 - 2
(14/21, 17/21)
(31:42)
4. коло КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек СПАС, Београд 04/06/2021 07:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/19, 21/16)
(42:35)
5. коло ЦРЊАНСКИ, Београд КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек 05/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 1
(21/19, 16/21, 15/10)
(52:50)