1. коло ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац МЛАДОСТ, НОВИ САД 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(14/21, 17/21)
(31:42)
2. коло МЛАДОСТ, НОВИ САД ЦРЊАНСКИ 1, Београд 04/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/14, 21/13)
(42:27)
3. коло ПАНОНИЈА, Бачка Паланка МЛАДОСТ, НОВИ САД 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(12/21, 17/21)
(29:42)
4. коло Слободан , МЛАДОСТ, НОВИ САД 17/06/2021 01:41
  -  
5. коло МЛАДОСТ, НОВИ САД СРЕМ, Сремска Митровица 05/06/2021 01:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(18/21, 11/21)
(29:42)