1. коло ЗАСЛОН, Шабац Слободан , 17/06/2021 01:25
  -  
2. коло ЗАСЛОН, Шабац ТЕНТ, Обреновац 04/06/2021 02:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/18, 22/20)
(43:38)
3. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад ЗАСЛОН, Шабац 04/06/2021 05:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(22/20, 21/14)
(43:34)
4. коло ЗАСЛОН, Шабац КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек 05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
0 - 2
(16/21, 15/21)
(31:42)
5. коло ПАРТИЗАН, Сремски Карловци ЗАСЛОН, Шабац 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/15, 21/12)
(42:27)