1. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек 04/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(16/21, 17/21)
(33:42)
2. коло Слободан , КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек 17/06/2021 02:31
  -  
3. коло КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек ПАРТИЗАН, Сремски Карловци 04/06/2021 06:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/14, 21/16)
(42:30)
4. коло ЗАСЛОН, Шабац КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек 05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
0 - 2
(16/21, 15/21)
(31:42)
5. коло КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек ТЕНТ, Обреновац 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
1 - 2
(14/21, 21/16, 15/17)
(50:54)