1. коло СТАР, Нови Сад ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(13/21, 8/21)
(21:42)
2. коло ЗАСЛОН, Шабац СТАР, Нови Сад 04/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/16, 21/18)
(42:34)
3. коло СТАР, Нови Сад Слободан , 17/06/2021 03:04
  -  
4. коло СТАР, Нови Сад БЛОК-АУТ 1, Београд 05/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(14/21, 9/21)
(23:42)
5. коло ФУТОГ 2, Футог СТАР, Нови Сад 05/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/0, 21/0)
(42:0)