1. коло БЛОК-АУТ 1, Београд ФУТОГ 2, Футог 04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/16, 21/14)
(42:30)
2. коло Слободан , ФУТОГ 2, Футог 17/06/2021 01:28
  -  
3. коло ФУТОГ 2, Футог ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(17/21, 9/21)
(26:42)
4. коло ЗАСЛОН, Шабац ФУТОГ 2, Футог 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/17, 24/22)
(45:39)
5. коло ФУТОГ 2, Футог СТАР, Нови Сад 05/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/0, 21/0)
(42:0)