1. коло ТЕНТ, Обреновац ПАРТИЗАН, Сремски Карловци 04/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/15, 21/16)
(42:31)
2. коло ПАРТИЗАН, Сремски Карловци ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 01:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(12/21, 11/21)
(23:42)
3. коло КЛЕК ЗРЕЊАНИН, Клек ПАРТИЗАН, Сремски Карловци 04/06/2021 06:00
Исидора Секулић - терен 6
2 - 0
(21/14, 21/16)
(42:30)
4. коло Слободан , ПАРТИЗАН, Сремски Карловци 17/06/2021 02:16
  -  
5. коло ПАРТИЗАН, Сремски Карловци ЗАСЛОН, Шабац 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 0
(21/15, 21/12)
(42:27)