1. коло ЦРЊАНСКИ 1, Београд ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3
2 - 1
(14/21, 21/8, 15/13)
(50:42)
2. коло Слободан , ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 17/06/2021 01:20
  -  
3. коло ПАНОНИЈА, Бачка Паланка МЛАДОСТ, НОВИ САД 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 3
0 - 2
(12/21, 17/21)
(29:42)
4. коло СРЕМ, Сремска Митровица ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 05/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/8, 21/14)
(42:22)
5. коло ПАНОНИЈА, Бачка Паланка ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ, Шабац 05/06/2021 02:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 1
(21/18, 15/21, 15/13)
(51:52)