1. коло БЛОК-АУТ, Београд ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/14, 21/8)
(42:22)
2. коло ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, Београд БЛОК-АУТ, Београд 04/06/2021 03:00
Исидора Секулић - терен 7
0 - 2
(20/22, 21/23)
(41:45)
3. коло БЛОК-АУТ, Београд ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац 04/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(22/20, 21/9)
(43:29)