1. коло ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, Београд ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац 04/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(21/18, 21/10)
(42:28)
2. коло ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/06/2021 06:00
Исидора Секулић - терен 7
1 - 2
(22/20, 16/21, 12/15)
(50:56)
3. коло БЛОК-АУТ, Београд ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац 04/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7
2 - 0
(22/20, 21/9)
(43:29)